Hoe weekendtas kan u tijd, stress en geld besparen.

Je ga op reis en je neem mee... Juist, ons weekendtas. En dan het liefst ons weekendtas waarin je allemaal kwijt kunt het jouw gedurende je toer maar nodig kan hebben. Op welke manier lang welke expeditie verder moge zijn. En hoe ver jouw reis je verder moge brengen. Ons weekendtas heeft in dit toepassing in feite meerdere mogelijkheden. Enerzijds moet de weekendtas allemaal kunnen houden wat je daar doch in wilt stoppen als jouw op reis gaat.

Trekt u er graag op uit en geniet u doch weet te gaarne over ons weekendje weg in een restaurant? Dan kan zijn een weekendtas uiteraard onmisbaar. Het kan zijn de ideale zak voor een ofwel verschillende hotelovernachtingen.

Ons weekendtas kan zijn geschapen betreffende ons stevige stof. De meeste modellen beschikken over ons langwerpig ontwerp en ze bestaan voorzien van korte handvaten en een lange schouderband. Je kunt een zak daardoor ook op je rug indien in je hand dragen. De tasje is tegelijk eenvoudig op te tillen teneinde die onder andere in ons wagen te zetten. Jouw kan verder kiezen een weekendtas welke voorzien kan zijn over wielen en een uittrekbaar handvat. Deze kun jouw nagenoeg soepel voor jouw aan trekken. Dankzij het handvat met een zijkant kun je een tasje eenvoudigweg optillen. De weekendtassen hebben een groot vak waar je makkelijk grote waar in kan leggen. Een meeste uitvoeringen beschikken over tevens enige korte vakken waardoor jouw kleine spullen kunt opbergen of bepaalde spullen uitzonderlijk kunt opbergen.

Meestgestelde vragen klantenservice@travelbags.nl Live-chat met een medewerker Stel meteen jouw vraag over de middelen, levering of diensten en read more je help je bovendien …

Weet onze weekendtassen worden geschapen aangaande 100% full-grain leer. Lekkerder dan dit type leer gaat u niet ontdekken. The Chesterfield Brand leren weekendtassen zijn in verschillende groottes beschikbaar. Zo verlenen wij wegens elke activiteit een gepaste oplossing. Ofwel u nou op ons lange weekendtrip of naar een sportschool gaat, met ons Chesterfield weekendtas kan u dan ook al de waar zorgeloos met u mee leveren.

Ga je ons weekje ofwel weekend weg, heb jouw ons grote businesstrip of ga je heerlijk op vakantie? Dan kun jouw ook niet zonder leren reistas, weekendtas of duffle (duffel). Ons weekendtas wordt ook wel ons duffle genoemd en is ons compacte reistas.

Niet inwisselbaar vanwege contant bedrag

Staat daar ons weekendje weg op een planning? Een voorbereiding begint uiteraard met de aanschaf over een weekendtas dames. Een weekendtas dames kan zijn immers onmisbaar indien jouw weggaat op ons korte trip. In ons weekendtas ladies passen exact je benodigdheden voor een zoveel dagen weg.

Meer en meer mannen willen gezien geraken betreffende een eigentijdse en opwindende tasje. Voor gavetas begrijpen we dat en in die categorie hopen wij dat u dan ook welke tas vinden daar waar u dan ook naar op zoek raakt!

Het komt via de hoogwaardige producten welke zowel stijlvol ingeval functioneel bestaan. De weekendtas dames met Bric’s bestaan er in meerdere tinten, maten en gemaakt betreffende verscheidene materialen.

In de cadeau editor kun je dit cadeau helemaal tot wens personaliseren met je eigen foto en/of tekst. Als je wilt kun jouw ook alsnog kiezen een tof design om jouw originele cadeau volkomen af te vervaardigen.

Ingeval u dan ook meer informatie wenst desbetreffende een huidige levertijd kunt u aanraking opnemen betreffende de klantenservice.

Om jouw de optimale winkelervaring te bezorgen produceren wij toepassen van cookies. Zie tevens onze privacy-verklaring.

Een weekendtas bezit ons makkelijk zijvak teneinde te tegengaan het je jouw kleine spulletjes onderin je tas moet zoeken. Niet enkel aardig voor op vakantie, maar ook teneinde te sporten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *